Mégis adna Amerika egy újabb 90 napos haladékot a Huawei-nek?

2019. november 18.
5.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Donald Trump és az ő adminisztrációja korábban már kijelentette, hogy nem jár több 90 napos haladék a Huawei számára, amivel folytathatják ideiglenesen az üzletelést az USA vállalataival, ellenben most úgy fest, kaphatnak még egy ilyen engedélyt.

A Reuters dobta be az információt, miszerint ismételten megkapják a szóban forgó haladékot, ami hogy ha megtörténik, akkor az az idei harmadik lenne, lévén az első még májusban kezdődött, míg a második kör augusztusban kapott zöld utat.

Wilbur Ross kereskedelmi titkár elismerte, hogy szüksége van az amerikai cégeknek a Huawei-re, hogy a 3G-s és 4G-s hálózatokat megfelelően tudják üzemeltetni, így akár ez is közrejátszhat a döntésben, bár ez még mindig nem oldaná meg a Huawei egyik legnagyobb vesszőparipáját, mégpedig a Google szolgáltatások engedélyezését a friss Huawei mobilokon.
kijelentette, hogy nem jár több 90 napos haladék a Huawei számára, amivel folytathatják ideiglenesen az üzletelést az USA vállalataival, ellenben most úgy fest, kaphatnak még egy ilyen engedélyt.'>
5 hozzászólás

login_password

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Annyira felesleges amit amerika művel. Nem is értem őket.

válasz erre

inkognito

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Őszintén szólva nem lepődöm meg ezen.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Egy év múlva választás lesz, addigra lesz egy ideiglenes vagy végleges egyezmény Kínával, amiben a Huawei is meg lesz "mentve". Kell az újraválasztáshoz Trumpnak. Addig meg jótét lélekként úgy tesznek, mint akik lélegeztetőgépen tartják a Huawei-t, pedig biztonsági kockázatnak nevezték.

válasz erre

Levi87

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ezek nem normálisak.

válasz erre

technomancer

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Frankón égő amit az amcsik művelnek!

válasz erre