Megindult a troll háború, a Huawei a Samsungnak, míg a Xiaomi a Huaweinek szólt be

2019. március 27.
4.4851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Bemutatkozott a Huawei P30-as családja, és ha már a kínai gyártóról van szó, akkor nem maradt el a trollkodás, igaz most nem csak ők osztottak, hanem kaptak is az áldást a Xiaomi jóvoltából.

Még meg sem történt a párizsi premier, a Huawei már jó előre köszönetet mondott a Apple-nek, hogy az ő rendezvényük előtt bemelegítették a közönséget, amolyan előzenekarként a nagy durranás előtt.

Az amerikai cég egyelőre nem kommentálta ezt ugyanúgy, ahogy a Samsung sem reagálta le a Huawei beszólásait az eseményen, ahol egyébként az iPhone XS Max és S10 Plus-hoz mérték a P30 Pro fotózási képességeit, és elmondták, hogy milyen érdekes, hogy az ő megoldásukkal éjszaka látható a Tejútrendszer, míg a Samsung és az Apple esetében nem.

A két gigász mellett a kisebb, de nem kis hal, a Xiaomi viszont nem hagyta szó nélkül a P30 palettát. A szintén kínai gyártó az árazáson akadt ki, és nem értik, hogy miért van szükség erre, amit a lenti képpel igyekeztek nyomatékosítani.

Megindult a troll háború, a Huawei a Samsungnak, míg a Xiaomi a Huaweinek szólt be - 2. kép

3 hozzászólás

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Jó nagy trollkodás.

válasz erre

Direktor

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ezen leginkább csak röhögni lehet. Nem hiszem h az emberk komolyan veszik az ilyen trollkodásokat.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nincs bajom a Huawei termékeivel, de a marketingeseik nagyon idegesítőek. Xiaomi remélem csak ezért trollkodott, nem fognak ők is mindig beszólni másoknak. Ez így bőven jól sült el.

válasz erre