Megháromszorozták a Spotify-ban letölthető dalok maximális számát eszközönként

2018. szeptember 13.
4.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az óriási verseny az Apple és a Spotify között továbbra sem lankad, így a két gigász folyamatosan igyekszik a másikra licitálni egy-egy újabb funkcióval, most épp utóbbi újított, ráadásul egy sokak által várt limithatárt toltak följebb, nem is kicsit.

Először lássuk az előzményeket. Eddig maximum 3 eszközre, összesen 9999 számot tölthettünk le, ergo 3 333 gépenként. Ez sokakat bossszantott, így már évek óta ment a limit kibővítésének kérése, amit most teljesített a Spotify.

A Rolling Stone értesülései szerint a gyártó a 10 000-re növelte ezt a számot gépenként, a mennyiséget pedig 5 eszközre emelték, így a maximum most már összesen 50 000 dalszám lett.

A frissítés már kint van, de vélhetően fokozatosan bővül azon felhasználók száma, akik már ki tudják használni a megújult letöltési limitet, bár részünkről egyelőre az is kédés, hogy vajon kinek nem volt elegendő 3333 egységnyi cache tárhely?!
6 hozzászólás

Harder

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Elég beteges ha valaki 10 ezer zenét tart a telefonján.

válasz erre

inkognito

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Ez felesleges.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Én pl mániákusan gyűjtöm a zenét. Ha minden lementett zenét összeszámolnék -youtube, PC, Spotfy, iTunes-, akkor az bőven 10ezer felett van. Magammal viszont nem viszek ennyit, szóval felesleges letöltögetni 10ezret Spotify-ról. Koreába menjenek inkább, hogy több előadó kerüljön fel...

válasz erre

csirkee

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Én maximum 100 zenét ha letöltök. Nem is értem ki akar 50000 számot letölteni. Tök felesleges de egyébként a funkció jó.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ki az aki ennyi zenét hallgat?

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Az nagyon kemény!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink