Megérkeztek a Samsung Galaxy S9 első töréstesztjei

2018. március 13.
3.1971
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Befutottak végre a Samsung Galaxy S9 első strapatesztjei, amelyek jóvoltából megtudhattuk, hogy a legújabb dél-koreai zászlóshajó sokkal jobban bírja a kínzást, mint közvetlen elődje, aminek az oka a szívósabb alumíniumváz lehet.

Hogy valóban így van-e, azt máris több ismert Youtuber kipróbálta a gyakorlatban, hiszen az alábbiakban találhatunk egy töréstesztet, aminek részeként különböző magasságokból ejtik földre a telefont, illetve össze is hasonlítják azt ezen a téren egy iPhone X-zel, és a végeredmény meglepően jó lett, a Galaxy S9 ugyanis elképesztően jól bírja gyűrődést.

Persze a JerryRigEverything Youtube-csatorna is kitett magáért, akik ismét mindenféle tesztnek alávetették a telefont, ezáltal karcolgatták és lángra lobbantották a kijelzőt, sőt megpróbálták hajlítgatni is, de minden próbatételnek meglepően jól ellenállt a készülék.

Emberi erővel például szinte nem is lehetett meghajtani az alumínium házat, sőt a nyílt lángnak is 12 másodpercig ellenállt a képernyő, melyen visszahűlés után elképesztő módon a pixelek is teljesen helyreálltak.

Nézd nagyban ezt a videót!

4 hozzászólás

Kozlegeny

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mar az elso dobas elott ott a csik az alma kijelzoen.

válasz erre

techiii

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Már meg sem nézem ezeket. Mindig ugyan az a konklúzió.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jáááááj ez kapja rendesen az ívet. A karcokat nem bírja mondjuk.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Repked az éves magyar minimálbér. A dobálós videóban Samsung pólóban van és EverythingApplePro felhasználó rakta fel. Amúgy nem különösen kiemelkedő, szerintem elvárható színt. Ha a Xiaomim mesélni tudna...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink