Megérkezett Magyarországra is az LG duplakijelzős mobilja

2019. október 23.
8.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Kedden mutatta be itthon is az LG V50 ThinQ mobilját, ami nem csak a gyártó első duplakijelzős készüléke, de rögtön az első 5G-s készüléke is egyben, amit az eseményen azonnal demóztak is az Ericsson segítségével.

Maga a készülék egy 6,4 hüvelykes, 19,5:9 képarányú QHD+ OLED FullVision (3120x1440px - 564ppi) kijelzővel ellátott, összesen öt (három hátul, kettő elöl) kamerával rendelkező, a jelenlegi csúcshardvereket felvonultató mobil. Ennek megfelelően a Snapdragon 855 mellett 6GB RAM és 128GB ROM (2TB-ig bővíthető) kapott helyet a készülékben, 4000 mAh aksi társaságában.

Az Android 9-cel érkező készülék a 3G és 4G LTE-A mellett a már említett - bár jó ideig még valószínűleg kihasználatlan - 5G (Snapdragon X50) hálózati képességekkel is bír, ami ha meglesz rá az infrastruktúra, akár 10-szer nagyiobb sebességet is elérhet a mostaniakhoz képest, a válaszidő pedig minden eddiginél kisebbre várható - jó hír ez a mobiljátékosoknak.

Az LG V50 ThingQ nem csak a gyártó első két kijelzős mobilja, hanem az első 5G-s is

Az LG V50 ThingQ nem csak a gyártó első két kijelzős mobilja, hanem az első 5G-s is


A készülék mellé itthon jár a második kijelző is vásárláskor - ez egy tokkal van összekapcsolva az alaptelefonnal-, ami egy 6,2 hüvelykes, 18.7:9 arányú FHD+ OLED (2160x1080px) képernyőt takar a gyakorlatban. A kiegészítő önmagában 145 grammot nyom, ami az alapkészülék 183g súlyával együtt már elég komolyan megkötött gatyamadzagot igényel, hogy ne húzza le a zsebet a mobil.

A két kijelző együtt és külön is működhet, például lehet kontroller az egyik, míg egy játék fut a másikon, de az LG a filmnézés közben imdb lapozgatást is kiemelte, mint érdekes lehetőség. Fontos adalék, hogy a második kijelző is a mobil akkumulátorát használja, így az üzemidő csökkenhet.

Hátul a 16MP szupernagylátószögű, 12MP normál látószögű és 12MP telefotó lencse

Hátul a 16MP szupernagylátószögű, 12MP normál látószögű és 12MP telefotó lencse


A gyártó kiemelte még az előző modellben találhatónál közel háromszor nagyobb hőkamrás hűtőrendszert, a hangfájlok minőségének feljavítására használható DTS:X technológiát, valamint az aptX rendszert is.

Az egészen speciális készülék hazánkban egyelőre csak szolgáltatónál lesz megvásárolható, nem sokkal 400 ezer forint felett, ezzel azonban nem csak az alapkészüléket kapjuk meg, hanem azonnal a második kijelzőt is - merthogy alapesetben ez opcionális.
5 hozzászólás

Vidoros

4 éve, 10 hónapja és 16 napja

Nem igazán jön be az ez egész, de legalább újítanak, legalább mer az LG. Az is valami!

válasz erre

Porthos

4 éve, 10 hónapja és 16 napja

Úgy néz ki mint egy Nintendo 3DS. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

Oké de itt értem, miért ennyi...

válasz erre

Fikarc

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

Elég húzós ára lett! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nagyon sok. Nem ér szerintem ennyit.

válasz erre