Megérkezett iPadre a régóta várt Photoshop

2019. november 05.
5.1441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy régi tartozását rendezte most rajongói felé az Adobe, akik bejelentették, hogy végre iPadra is megérkezett a Photoshop, mint a népszerű képszerkesztő alkalmazás érintőképernyőre optimalizált változata.

Az App Store kínálatából letölthető applikáció az első beszámolók alapján szinte tökéletesen megegyezik az asztali verzióval, tehát nemcsak megnyithatjuk, hanem szerkeszthetjük is benne a .psd kiterjesztésű fájlokat, vagyis amit nagygépen elkezdtünk, azt itt tudjuk folytatni, és fordítva, teljes az átjárás a platformok között.

Az Adobe Photoshop iPad tartalmaz minden szükséges eszközt az asztali változatból, sőt mi több, a menürendszer, az elrendezés is rögtön ismerős lehet, egyedül az érintőkijelzős irányítást kell majd megszoknunk hozzá.

A program futtatásához legalább iOS 13.1-es rendszerrel kell rendelkeznünk, a gépek közül pedig támogatott az iPad Pro, az ötödik generációs iPad, az iPad mini 4 és az iPad Air 2 is, sőt az első- és második generációs Apple Pencilt szintén felismeri az applikáció.
3 hozzászólás

Levi87

4 éve, 9 hónapja és 9 napja

De jó! Végre! mosolygó smiley

válasz erre

Harder

4 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nem hittem hogy elkészülnek vele még idén. mosolygó smiley

válasz erre

vorosgabor1

4 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nagyon örülök neki! Remélem Illustrator is lesz majd! mosolygó smiley

válasz erre