Megérkezett az utolsó Zesty Zapus Mate béta

2017. március 24.
3.8181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Martin Wimpress az Ubuntu Mate fejlesztői csapat vezetője publikálta a hírt, miszerint elérhetővé vált a legújabb Ubuntu Zesty Zapus béta, amely a megjelenéssel párhuzamosan le is zárja a fejlesztés ezen fázisát.

Egyre kevesebb idejük van a programozóknak, hiszen a következő generációs Ubuntu április 13-án debütál, így addig mindennel el kell készülni és a lehető legtökéletesebbre kell faragni a rendszert, amelybe a sztenderd Unity felület mellett a további asztali környezet forkok is beletartoznak.

A sorból pedig nem maradhat ki a népszerű Mate asztali környezet sem, amelynek legújabb variánsa, az 1.18 nem is olyan régen debütált, a projekten dolgozók pedig rengeteg munkaórát öltek abba, hogy a vele együtt érkező technológiai újítások és az új funkciók együtt tudjanak működni az Ubuntu Zesty Zapus megoldásaival.

Az utolsó bétával a valódi fejlesztés lezárult, de az igazi munka csak most jön, hiszen a rengeteg felmerülő apró idegesítő hibát orvosolni kell, ami remélhetőleg egyszerűbb lesz, hiszen a 32 bites támogatás megszűnik.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

El kéne már engedni ezt a MAte dolgot. Nem modern és semmi plusz nem ad a többihez képest.

válasz erre