Megérkezett az új Google Maps

2015. november 11.
6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Története egyik legfontosabb frissítését kapja meg a Google térképszolgáltatása: a mobilos alkalmazásban mostantól netkapcsolat nélkül is használható lesz a navigáció.
 

Az alkalmazás a következő néhány napban lesz elérhető mindenki számára.
A Google térképszolgáltatása nem csak asztali gépen hasznos, a Maps évek óta kínál hangos, turn-by-turn típusú navigációt is. Ennek eddig komoly hátránya volt eddig, hogy csak netkapcsolattal működött, ami pedig nem mindenhol érhető el, illetve ha van is 3G/4G, nem szívesen fogyaszt az ember a havi adatkeretből.

Bár térképrészleteket eddig is le lehetett tölteni az alkalmazásban, az így elmentett térképeken nem lehetett keresni, és nem működött a navigáció. Mostantól ez máshogy van: a Google bejelentése szerint ezután településre, megyére vagy akár országra keresve is lementhetjük az adott terület teljes értékű térképét, amelyen aztán a Google Térkép alkalmazás összes funkcióját használhatjuk.
Az új funkciót ma az Android rendszeren élesítették, a frissítés néhány napon belül mindenki telefonjára megérkezik. De amennyiben már most szeretnénk birtokba venni, akkor az alábbi linkről tölthetjük le. A Google fejlesztői már javában dolgoznak az iPhone-os alkalmazás frissítésén is, ezt várhatóan pár héten belül adják majd ki.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink