Megérkezett az iOS 14.5 és ezzel a maszkos feloldás

2021. április 27.
61.0541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tegnap este érkezett meg a régen várt új iOS frissítés, mely nem csak új emojikat hozott, hanem a régóta várt maszkos feloldást is, azaz ha rajtunk van az Apple Watch, akkor maszkban is felold a telefonunk anélkül, hogy kóddal kellene feloldani.
 

Az új 14.5 frissítéssel lehetővé teszi az Apple, hogy a FaceID-val ellátott telefonokat feloldhassuk Apple Watch-unkkal, amire szintén megjelent a frissítés. Ezen felül a frissítés támogatást biztosíts az új AirTagekhez, a Zene alkalmazás is kapott egy kis ráncfelvarrást, valamint megjelentek az új emojik is, így már szakállas nőt is használhatunk és természetesen bőrszínek közül is válogathatunk.

Természetesen a szerkesztőségben már kipróbáltuk a maszkos feloldást, azonban eddig nem nagy sikerrel, nem mindenkinek oldott fel az új iOS ellenére a telefon maszkviselés közben.

További újdonság, hogy a Siri a fülünkbe tudja súgni, hogy ki telefonál éppen, amennyiben AirPods vagy kompatibilis Beats fejhallgatót viselünk. Természetesen ezeken kívül több biztonsági és adatvédelmi újdonság is érkezett, valamint különböző hibajavítások.
4 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nekem megy. Egyszer kellett kód aztán már nem.

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nekem nem működik.

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nekem sem megy. Ugyan úgy kéri a kódot. Lehet tanulnia kell még.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Na akkor töltöm is. Kíváncsian várom menni fog e.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink