Megérkezett az első Snapdragon 850-nel szerelt Windows laptop

2018. augusztus 31.
5.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az idei IFA gálán megindult a második generációs Always Connected PC-k térhódítása, legalábbis a Lenovo bemutatta az első Snapdragon 850-nel szerelt Windows 10 alapú laptopját, a Yoga C630-at.

A Lenovo újdonsága az első, amely a Qualcomm PC-re optimalizált újdonságát használja, és amellyel kapcsolatban a gyártó igen optimális energiafelhasználást ígér, így a Yoga akár 25 órás akku élettartamot biztosíthat a felhasználónak.

A Lenovo is hasonló jókat mondott a chippel kapcsolatban, de gyorsan hozzá is tették, hogy a teljesítmény is előrelépett a tavalyi megoldásokhoz képest, ám mivel ez az első laptop ezzel a hardverrel, nincs viszonyítási alap, így mindenfajta javulást pozitívként kell elkönyvelni.

A 13,3 colos IPS panel és a már említett Snapdragon lapka mellett az Adreno 630-as GPU-t, akár 8GB memóriát és 256GB-nyi tárhelyet kapunk, operációs rendszerből pedig a Windows 10 S Mode került telepítésre. Az induló ár novembertől 850 dollár, míg a top konfigurációs is megáll 1000 dollár alatt.
3 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 12 napja

Biztos nem ölnék egy ilyen cuccba ennyi pénzt.

válasz erre

Harder

6 éve, 1 hónapja és 12 napja

Elég drága lett ez a cucc. meglepett smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kíváncsi leszek hogy teljesít majd. Mondjuk ezeken a tablet szerű, laptopnak csúfolt cuccokon biztos jól muzsikál.

válasz erre