Megérkezett az első előzetes a Kedvencek temetője horrorhoz

2018. október 10.
4.2011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Néhány napja érkeztek meg az első hivatalos fotók a Kedvencek temetője remake-ből, most pedig végre megérkeztek az első képsorok is, melyen visszatérnek az 1989-es klasszikus horrorfilm legmeghatározóbb karakterei és jelenetei is.

Bár a legtöbb Stephen King rajongó nem túlzottan örült annak, hogy ismét előveszik az író egyik legjobb novellájának filmadaptációját és újból megfilmesítik, de ez akár jól is sülhet el. A film története természetesen semmit nem változott, a középpontban a Creed család áll, akik egy Maine állambeli országúti házba költöznek nem messze a Kedvencek temetőjétől, valamint egy természetfeletti indiántemetőtől.

A legújabb filmben olyan színészek kaptak szerepet, mint például John Litgow, Jason Clarke, illetve Amy Seimetz. A mozifilm jövő év áprilisában kerül a mozikba és talán ennek a filmnek is sikerül azt a bravúrt megcsinálnia, mint amit az AZ felújításánál láthattunk. A Kedvencek temetője című horror film első hivatalos előzetesét itt tudjátok megnézni:

Nézd nagyban ezt a videót!



első hivatalos fotók a Kedvencek temetője remake-ből, most pedig végre megérkeztek az első képsorok is, melyen visszatérnek az 1989-es klasszikus horrorfilm legmeghatározóbb karakterei és jelenetei is.'>
3 hozzászólás

Santonio

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ha olyan lesz mint az AZ, akkor nem lesz vele gond.

válasz erre

Levi87

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Remélem méltó felújítás lesz!

válasz erre

marco

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez jóóóóóó lesz! mosolygó smiley

válasz erre