Megérkezett az Antec P380

2014. november 11.
1.2781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Performance One sorozatot erősítő P380 egy felsőkategóriás számítógépház, amely letisztult dizájnnal érkezett.

A termék elő- és tetőlapja 6 milliméter vastag alumíniumlapból készült, a számítógépház kidolgozása pedig igazán minőségi érzetet kelt.

A nagyméretű PC ház belsejében rengeteg hardver fér el: 3,5 hüvelykes meghajtókból kilencet szállásolhatunk el, de rajtuk kívül egy vékony optikai meghajtó is elfér odabent. A ház belsejében akár két darab 360 milliméteres radiátor számára is van hely, maguk a meghajtó bővítőhelyek pedig könnyedén eltávolíthatóak, ha szükséges. A P380-as modell igen szellőssé tehető, az alaplaptálcán pedig a Mini-ITX-től az E-ATX-ig többféle alaplapformátum számára van kialakított hely.

[gallery link="file" columns="1" ids="15370,15371,15372,15373"]

A 9 PCI bővítőhellyel ellátott termék előlapi portjai között két USB 2.0-s és két USB 3.0-s csatlakozót találunk, természetesen a szokásos audió portok társaságában. A termék ajánlott ára 229 euró ami igen borsos. Érdemes továbbá megemlíteni, hogy megvásárolhatjuk oldalablakos és oldalablak nélküli kivitelben.

A házról további információ és részletek a hivatalos Antec katalógusban olvasható. A házról képeket, felül a cím felett lévő sliderben lehet megtekinteni. Kattintásra megnőnek! (:
nincs még hozzászólás