Megérkezett a ZTE okosórája

2017. április 11.
3.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák néhány éve óriási ígéretnek tűntek, mostanság pedig az egyik legmegosztóbb terület, mely egy ideje nem igazán tud hatalmas fejlődést felmutatni, sokak szerint azonban 2017 fordulópont lehet.

A Google ugyanis bemutatta az Android Wear 2.0-t, mely rengeteg újítást hozott az androidos mezőnybe, miközben az Apple számára is fontos lenne egy komolyabb frissítés. A ZTE kapcsán már hónapokkal ezelőtt beszámoltunk nektek az érkezőben lévő okosóráról, nemrég pedig a vállalat hivatalosan is bejelentette a ZTE Quartz nevezetű újdonságát.

Az 1,4 hüvelykes kerek kijelzőn 400 x 400 pixel jelenik meg, alatta pedig egy Qualcomm Snapdragon Wear 210, 786MB RAM és 4GB belső memória kapott helyet. Ez így egy jó csomagnak tűnik, ahogy a GPS és a 3G is a pozitív oldalon áll, az viszont rögtön rossz vásárrá teszi, hogy nincs benne NFC, valamint pulzusmérő, így például Android Pay-t sem használhatunk.

Persze a 200 dollár körüli ár vonzó lehet és az okosórákkal elsőre próbálkozók számára még akár jó választásnak is mondható, de örültünk volna egy versenyképes, jól felszerelt változatnak is.
3 hozzászólás

techiii

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem venném meg.

válasz erre

technomancer

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Érdekes hogy simet kezel, pulzust meg nem mér.. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Tényleg jó ára van de ez egy ZTE... Az ne is legyen drágább.... röhögő smiley

válasz erre