Megérkezett a Zorin OS 12 Business Edition

2017. február 22.
3.3631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Három hónap telt el az eddigi legnagyobb horderővel bíró Zorin OS frissítés óta, most kiadásra került a Zorin OS 12 egy speciális kiadása, amit csak Business Edition-nek neveztek el.

A Zorin OS 12 Business Edition az Ubuntu 16.04 (Xenial Xerus) alapjaira építkezik, a magját pedig az LTS támogatású Linux Kernel 4.4 adja. A speciális kiadásban ezek fölé került az innovatív Zorin 2.0 asztali környezet, amelyben különböző layout-okat, azaz elrendezéseket állíthatunk be pár kattintással.

Ez azt jelenti, hogy akár egy kattintással varázsolhatunk Unity, Gnome 2 vagy akár macOS külsőt az operációs rendszerünknek. A megújult, innovatív asztali környezet mellett a Business Edition mivolta az előretelepített szoftverekben is fellelhető.

Így a produktivitás jegyében előretelepülnek az alábbi szoftverek: HomeBank, Mixxx DJ, Kodi Media Center, PlayOnLinux. Az ingyenes verzióval szemben a Business Edition licence 15 dollárba kerül, ami azért jóval olcsóbb, mint egy Windows licenc, plusz mint tudjuk, a Linux megoldások jóval védettebbek.
1 hozzászólás

Levi87

2 éve, 7 hónapja és 5 napja

Az igen még külön Business Edition is van!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink