Megérkezett a YouTube for iOS sötét oldala

2018. március 14.
3.3641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A YouTube elérhetővé tett egy új opciót az iOS felhasználók számára, ez pedig a sötét mód, amit az új verzió hozott, azt pedig már midenki töltheti is az App Store-ból.

Az új beállítási lehetőség tulajdonképpen egy témát húz a megjelenítendő felületre, ahol az algoritmus a látható színeket invertálja, így kapunk az AMOLED kijelzők esetén egy sokkal barátibb színskálát, vagy éppen esti videózáshoz egy szemkímélőbb formát.

A Google a tavalyi évben vezette be a dark mode asztali verzióját, azóta pedig az egyik legjobban várt újítás, hogy végre a mobil applikációk is képesek legyenek erre.

A tesztelés már néhány hónapja zajlik több fronton is, eddig csak kevés számú felhasználó élvezhette a sötét oldalt, de mától az iOS-t futtató eszközök számára is megérkezett az újítás. Az Android felhasználóknak egyelőre még várniuk kell egy kicsit.

Megérkezett a YouTube for iOS sötét oldala - 2. kép

4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 7 hónapja és 15 napja

Mondjuk én este is ha nézem mindig kirakom rögtön teli képernyőre a videót, így tulajdonképpen nem is látom a menüt szinte soha. röhögő smiley Szóval nekem nem oszt nem szoroz.

válasz erre

Harder

6 éve, 7 hónapja és 15 napja

De királyul néz ki sötéten! meglepett smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 7 hónapja és 15 napja

Hehe, előbb van iOS-en mint Androidon. röhögő smiley

válasz erre

VDemon

6 éve, 7 hónapja és 15 napja

Elég jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre