Megérkezett a YouTube for iOS sötét oldala

2018. március 14.
2.9801
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A YouTube elérhetővé tett egy új opciót az iOS felhasználók számára, ez pedig a sötét mód, amit az új verzió hozott, azt pedig már midenki töltheti is az App Store-ból.

Az új beállítási lehetőség tulajdonképpen egy témát húz a megjelenítendő felületre, ahol az algoritmus a látható színeket invertálja, így kapunk az AMOLED kijelzők esetén egy sokkal barátibb színskálát, vagy éppen esti videózáshoz egy szemkímélőbb formát.

A Google a tavalyi évben vezette be a dark mode asztali verzióját, azóta pedig az egyik legjobban várt újítás, hogy végre a mobil applikációk is képesek legyenek erre.

A tesztelés már néhány hónapja zajlik több fronton is, eddig csak kevés számú felhasználó élvezhette a sötét oldalt, de mától az iOS-t futtató eszközök számára is megérkezett az újítás. Az Android felhasználóknak egyelőre még várniuk kell egy kicsit.

Megérkezett a YouTube for iOS sötét oldala - 2. kép

4 hozzászólás

CharlieFirpo

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mondjuk én este is ha nézem mindig kirakom rögtön teli képernyőre a videót, így tulajdonképpen nem is látom a menüt szinte soha. Szóval nekem nem oszt nem szoroz.

válasz erre

Harder

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

De királyul néz ki sötéten!

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hehe, előbb van iOS-en mint Androidon.

válasz erre

VDemon

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Elég jól néz ki!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink