Megérkezett a januári patch a Fedora 25-höz

2017. január 24.
2.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ben Williams a Fedora csapattól jelentette be a hírt, miszerint elérhetővé vált a Fedora 25 januári, frissített lemezképe, amelyben a Kernel mellett az a rendszer alapvető szoftverei is frissültek.

Az ezt megelőző hetekben folyamosan érkeztek a csomagtárolókba a kisebb nagyobb frissítések, de ezidáig nem voltak egyetlen frissített ISO fájlba gyűjtve, így emiatt döntött úgy a csapat, hogy kiadásra kerül egy friss build számmal ellátott Fedora 25 változat.

Az új változat tölthető a Fedora projekt weboldalának megszokott szekciójából. A friss variáns az F25 20170120 megjelölést kapta és minden fontos szoftveres frissítést tartalmaz, egészen a január 20-ai dátumig bezárólag.

Az alapvető applikációk, valamint a rendszert ért patch-ek mellett a fejlesztők Kernel szinten is változtatást eszközöltek, így az új Fedora már a 4.9-es Kernel 4-es csomagjával (4.9.4) került integrálásra. Mindemellett természetesen naprakésszé tették az asztali környezeteket is, így az összes felhasználó rendelkezésére áll az új, stabilabb és biztonságosabb Fedora 25.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink