Megérkezett a gyerekeknek szánt Spotify Kids alkalmazás

2019. október 30.
7.4011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Roppant nagy népszerűségnek örvend a Spotify családi előfizetése, ebből fakadóan pedig még jobban szeretné megturbózni ezt a szegmenst a cég, így elrajtoltatták a Spotify Kids szekciót, avagy a gyerekeknek szánt alternatívát.

Ehhez kapcsolódóan csak olyan zenék lesznek elérhetőek, amikben nincsen felnőtteknek való tartalom, például káromkodás, az ajánlásokat és a lejátszási listákat pedig a vállalat szakértői fogják kezelni, ergo nem algoritmusra bízzák a dolgot.

A szóban forgó stáb olyan tagokból áll, akik korábban például a Nickelodeonnál vagy a Disney-nél dolgoztak többek között, tehát a gyerekek lelkivilágában alaposan jártas szakértőkre kell gondolni. A gyermek korának megfelelően alakul a választék bővülése is, így például míg eleinte egy kis gyerkőc számára nagyon szelíd, akár altatódalok érhetőek el, addig az idő múlásával tágul ki a repertoár. A Spotify gondoskodik róla, hogy a szülők egyre több lehetőséget kapjanak az applikáció szabályozására.

Egyelőre csak Írországban érhető el a funkció, de a Spotify ígérete szerint hamarosan egyre több piacra kigördítik az opciót, amely jelen pillanatban béta állapotban van jelen.

Megérkezett a gyerekeknek szánt Spotify Kids alkalmazás - 2. kép

2 hozzászólás

Porthos

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ötletes!

válasz erre

techiii

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ez a gyerekeseknek jó lesz.

válasz erre