Megérkezett a Google új üzenetküldő alkalmazása

2016. szeptember 21.
2.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google saját alkalmazásboltot fejlesztett az Android számára, melyben bizony igen sok saját gyártású applikációt érhetnek el a felhasználók, az idei fejlesztői konferencián pedig két újdonság is nagy figyelmet kapott.

Duo néven már több mint egy hónapja megérkezett a videóchat alkalmazásuk, nemrég pedig a sokak által talán jobban várt üzenetküldő appot raktak fel a Google Play-re. A Google Allo egyelőre itthon még nem érhető el, csakúgy mint a Duo esetében, néhány nap eltelhet az összes régió feloldásáig.

Az iOS és Android rendszerekre érkező üzenetküldő egyik legnagyobb újítása a Google Assistant, mely több Google terméknél is felbukkan a jövőben, célja pedig a felhasználó és a kommunikáció segítése. Képes automatikus válaszokat felkínálni a partner kérdései alapján, illetve figyeli a beszélgetést és alkalomadtán jegyvásárlást vagy asztalfoglalást intéz helyettünk.

A szoftver használatához nem elég csak a telefonszámot megadni, egy Google fiókot is rá kell szánni a használatára. Természetesen egyszerű szöveg mellett matricákat és képeket, az inkognitó mód pedig lehetővé teszi, hogy az üzenet csak bizonyos ideig legyen olvasható, illetve a partner értesítéseiben sem jelenik meg, amit írtunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

dfp

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Az a baj, hogy Amerikán kívül nem nagyon kap marketinget, legalábbis nálunk szerintem 0, így mindenkinek ajánlgatni kellene, hogy legyen kivel használni és csak azt kérdezik, hogy minek töltsenek le még egy üzenetküldőt...

válasz erre

marco

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Me?erkezett hozzánk is, kukkolom is mit tud. mosolygó smiley

válasz erre

VDemon

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Biztos hogy ki fogom próbálni, de kétlem hogy milliók kattannának majd rá...

válasz erre

inkognito

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Ezt is ránk fogják erőszakolni??

válasz erre

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Még egy Google app, még egy csevegőapp. Oké.

válasz erre