Megérkezett a Fedora 25-ön alapuló Exton Defender SRS

2017. február 20.
3.3691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Arne Exton publikálta a hírt, hogy elkészült, ezzel párhuzamosan pedig elérhetővé vált a Fedora 25-re alapuló Exton Defender Super Rescue System lemezképe, amelyben igyekezett minden fontos alkotóelemet naprakésszé tenni.

Az SRS a 64 bites Fedora alapjaihoz nyúlt ihletként, amely mellé a Linux Kernel 4.9.9 került, míg az asztali környezet a Cinnamon 3.2.8 lett, mindezeket pedig megspékelte fontos és naprakész adminisztratív és helyreállító szoftverekkel.

Arne Exton elmondta, hogy a friss build szám a 170218, amely tesztelése során nem futott bele nagyobb hibákba sem VMware sem pedig VirtualBox alatt, így elérhetővé tette az ISO fájlt, amelyet mostantól bárki letölthet.

A mindennapi használatra alkalmas szoftverek mellett megtaláljuk azokat a legfontosabb szoftvereket, amelyek egy-egy rendszerösszeomlás helyreállításához, adatok mentéséhez elengedhetetlenek, de érdemes megjegyezni az alábbi megoldásokat, amelyek szintén integrálásra kerültek: GParted, PartImage, NTFS-3G, Shred, GNU ddrescue, FSArchiver, TestDisk, Sfdisk (util-linux-ng), Midnight Commander, rsync.

Megérkezett a Fedora 25-ön alapuló Exton Defender SRS - 2. kép

1 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ez a srác nagyon parás embereknek csinálja a disztróját. mosolygó smiley

válasz erre