Megérkezett a Denim frissítés a Lumia 930-ra

2015. január 21.
5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Sokan várták már a Denim frissítést a 930-ra.

Tegnap este óta elérhető mindenki számára.

A Lumia Denim frissítés újdonságai

Lumia Camera ? A Microsoft teljesen újra írta a Lumia Camera alkalmazást, melynek köszönhetően még tökéletesebb fotókat készíthetünk Lumia 930 okostelefonunk segítségével.
Gyorsaság ??- Mostantól szupergyors sebességgel készíthetünk fotókat, melyek elkészítése nem tart tovább pár milliszekundumnál.

Moment Capture ? Hosszan lenyomva tartva a kamera gombot elindul egy nagy felbontású 24 FPS 4K videórögzítés, melynek minden képkockája 8,3 megapixel felbontású és ezeket akár külön fotóként is elmenthetjük a Camera Roll mappába.

Rich Capture ? Az Auto HDR és dinamikus vaku kombinálásának köszönhetően lenyűgöző fotókat készíthetünk, mivel Rich Capture módban a fényképezés során két kép készül, az egyik vaku, a másik vaku nélkül és a kettőből születik meg a tökéletes fénykép, melynek beállításait utólag is szerkeszthetjük.Továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmusok ? Mostantól sokkal tisztább képeket készíthetünk alacsony fényviszonyok mellett.

?Hé Cortana? Voice Activation ** ? A ?Hé Cortana? kimondása után azonnal elindul a Cortana hangvezérlő asszisztens.
Glance Screen ? A Glance Screen lehetővé teszi, hogy gyors pillantást vessünk az időre a telefon képernyőjén, miközben az alvó állapotban marad.
nincs még hozzászólás