Megérkezett a Chrome 67 mobilokra is

2018. június 02.
4.9831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google bejelentette, hogy nem csak a PC-re szánt változat, de a mobil kiadás is elkészült a Chrome böngésző 67-es verziójából, igaz egyelőre csak az Android platformmal rendelkezők örülhetnek.

A Play Store-ban már megjelent az újdonság, de ahogy azt már korábban megszokhattuk, egyeseknek már ma, míg másoknak hetekkel később lesznek csak elérhetőek a javítások, melyek között megtaláljuk a teljesítménybeli és stabilitásbeli fejlesztéseket is.

Természetesen nem csak általánosságokkal tűzdelték meg a forráskódot, ugyanis a Chrome jobban kihasználja a gyorsulásmérőt, a giroszkópot és az orientációs szenzorokat annak érdekében, hogy azon weboldalak felhasználói élménye is 100%-os legyen, amelyek a VR és/vagy AR felhasználásra lettek fejlesztve.

Emellett a Google Chrome 67 az első kiadása a cégnek, amely portré módban képes a horizontális tabváltásra, ezt a flag-ek közt tudjuk aktiválni, és több mint praktikus okosság ez a keresőóriás részéről.
6 hozzászólás

Harder

6 éve, 3 hónapja és 25 napja

Erre kb csak azt lehet mondani hogy WOW! meglepett smiley Bár nem tudom minek, és ki a célcsoport, de durva hogy egy böngésző ilyeneket tud.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

De durva hogy a mobilos (!!!) böngészés hol tart! meglepett smiley Alig tíz éve még a wap volt a mobilos net. röhögő smiley

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

VR a mobilos böngészőben. Durva. meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Nem használom, mindig a beépített böngészővel tolom. Mióta gépen olyan monstrum azóta mindenhol leálltam vele.

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Én is ezt használom minden eszközön, viszont még sosem jutott eszembe böngészővel VR-ozni. röhögő smiley Nem is értem minek bele.

válasz erre

techiii

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Chromet használok mobilon is szóval ennek most örülök.

válasz erre