Megapixelekben törne az élre a Xiaomi

2018. december 07.
5.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az hogy a kínai Xiaomi idén egy külön csapatot állított össze annak érdekében, hogy kamera fronton is erősítsék a mobiljaikat, sokak számára nem nagy újdonság, ám egy friss információ szerint az idehaza is népszerű gyártó jövőre egy 48 megapixeles lencsével ellátott okostelefont dobhat piacra.

A Huawei csúcsmobiljai kiemelkedő kamera tulajdonságokkal bírnak, így érthető, hogy a szintén kínai Xiaomi szeretne felzárkózni a rivális mellé, aminek első lépése a januárban bemutatnadó új mobiljuk, ahol lesz egy minimum 48 megapixeles lencse kerül a hátlapra, de az hogy lesz-e mellette másik szenzor, egyelőre rejtély.

Ha igaz lesz a tézis, akkor egy igazán elit körbe lép be a Xiaomi, ugyanis jelenleg a Nokaiának van 41MP-es, a Huawei-nek pedig egy 40MP-es megoldása, így rögtön azt is leszűrhetjük, hogy vagy a nyáron bemutatott Sony szenzor, vagy a Samsung Bright GM1 lesz a képalkotó hardver.

A Weibo-ról származó lenti képről nehéz kitalálni a kettő közül melyik lesz majd szolgálatban, de egy hónapon belül mindenre fény derülhet, hiszen érkezik majd a CES gála, ahol nagyot villanthat ezzel a Xiaomi.

Megapixelekben törne az élre a Xiaomi - 2. kép

3 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

De beteg ez a verseny...

válasz erre

TEchie

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Jesszusom. meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Ez a megapixel hajkurászás annyira felesleges mobilban. röhögő smiley

válasz erre