Még tovább támogatja a Windows 7 operációs rendszert a Microsoft

2018. szeptember 11.
6.4931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Most már határozottan kijelenthetjük, hogy a Windows 7 lett az operációs rendszerek új Windows XP-je, a Microsoft ugyanis még tovább tolta a kedvelt szisztéma támogatásának határidejét, vagyis nem kell feltétlenül Windows 10-re váltanunk jövőre.

Ez nem meglepő, hiszen a Windows 7 továbbra is a világ legnépszerűbb operációs rendszere, melynek támogatását először még 2017-ben akarták megszüntetni, majd a határidőt 2020 januárjáig tolták, azonban mivel a rendszer népszerűsége nem csökkent drasztikusan, most újabb határidőt jelöltek ki, a haladék pedig 2023 januárjáig szól.

A történetben azonban van egy aprócska csavar, lévén a jövő évre kijelölt időpont után már csak egy bizonyos kör kaphatja meg a Windows 7 frissítéseket, mégpedig azok, akik fizetnek a Microsoftnak ezekért, de hogy mégis mennyit kell letenni az asztalra és milyen gyakorisággal, arról egyelőre nem kívánt nyilatkozni a redmondi óriás.

A hírek szerint a Microsoft ezzel azt akarja elérni, hogy a felhasználók rá legyenek kényszerítve a váltásra, hiszen ha a frissítésekért egyre magasabb összegeket kell fizetni, akkor hosszabb távon jobban járnak majd az emberek, ha tényleg a váltás mellett döntenek.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Mekkora szemét ez az MS ******'>*******.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Döbbenet, mennyire tudnak hozzá ragaszkodni az emberek!

válasz erre

TEchie

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nem értem miért nem vált 10-re, aki nem vált. Az most az Win oprendszer és kész.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink