Még több kép az Androidos BlackBerry-ről

2015. szeptember 18.
6631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az eddig sem titok, hogy a kanadai gyártó eddig használt saját operációs rendszerű modelljeik mellett androidos készülékkel is kipróbálja magát a piacon.

A Venice néven emlegetett készülék először az idei Mobile World Congress alkalmával bukkant fel és már akkor lehetett tudni, hogy a slider, vagyis csúszkás kialakítású okostelefon hajlított kijelzős lesz, a részletek viszont ezidáig csak alig-alig szivárogtak ki.



Az Android Authority szerkesztőségének köszönhetően az eddigi legjobb fotókon tekinthetjük meg az új BlackBerry-t, melyek pár újdonságot is elárultak a telefonról.

Az 5,4 colos képátlóval rendelkező Venice megjelenítőjén egy majdnem alap, vagyis Vanilla Android köszön vissza, a gyártói módosítások minimálisak, gyorsindító ikonok vezetnek mindenfelé az egyes üzenetküldő alkalmazásokhoz ? nyilván ez a gyártó egyik fő fókuszterülete. Az eddig napvilágot látott információk szerint azonban a multimédia terén sincs gond, a hátlapi kamera 18 megapixeles, miközben a központi egység elvileg egy Qualcomm Snapdragon 808-as chipset 1,8 GHz-es órajellel és 3 GB-nyi rendszermemóriával. A BlackBerry Venice leleplezése elvileg idén novemberben történik majd meg.
nincs még hozzászólás