Még mindig nincs olyan állapotban a Huawei Mate X, hogy megjelenhessen

2019. július 30.
3.8191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár több nagy gyártó is versenyzik azért, hogy összehajtható okostelefont dobhasson piacra, egyelőre azonban sem a Huawei, sem a Samsung nem rendelkezik kimagaslóan jó eredményekkel, de egyikük sem adja fel a dolgot.

Annak ellenére sem, hogy He Gang, a Huawei egyik első embere egy kínai magazinnak adott interjúban arról beszélt a minap, hogy a Mate X még mindig nincs olyan állapotban, hogy az a boltok polcaira kerülhessen, és amíg nem érnek el vele egy olyan szintre, hogy eleget tudjanak tenni a velük szemben támasztott magas minőségi elvárásoknak, addig nem engedik ki a piacra a telefont.

Mint Gang elmondta: nagyon sok pénzük van már ebben a termékben, amit csak akkor kaphatnak vissza, ha egy megfelelően magas minőségű okostelefonnal rukkolnak elő, miközben a megjelenés tekintetében egyáltalán nem befolyásolja őket az sem, hogy a Samsung mikor tervezi hasonló kategóriás készülékének megjelentetését. Magyarul tehát a szeptemberi premiert, sőt szerintünk még az idei megjelenést is el lehet felejteni.
4 hozzászólás

betyár

5 éve, 23 napja

Kár volt bemutatni.

válasz erre

Levi87

5 éve, 23 napja

Ez aztán a nagy fejlesztés! röhögő smiley Ezért kellett bejelenteni ******'>*******. De rühellem az ilyen "elsők vagyunk" dolgokat, amik aztán évekig meg se jelennek még mert semmi mások mint koncepciók, annak is ****ok. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 23 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Ez egy kabaré. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

5 éve, 23 napja

Na ezért kellene az Applet követni ők csak akkor fognak ilyennel elő rukkolni ha már meg is tud jelenni.

válasz erre