Még maga John Boyega is panaszkodik a Star Wars: Az utolsó Jedikre

2019. december 10.
8.5271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Star Wars: Az utolsó Jedik premierje óta több színész is, aki a filmben volt, hangot adott csalódásának, persze aztán mindig eltussolták az egészet azzal, hogy végül aztán mégis megbarátkoztak a forgatókönyvvel és magával a filmmel is, így végeredményben minden boldogság és szivárvány.

Ezt a kört már egyszer végigjátszottuk Mark Hamillel is, akin érződött, hogy nem érzi rendben lévőnek Rian Johnson alkotását, azonban most Finn megformálója, John Boyega is elmondta, hogy míg szerinte Az ébredő erő egy szolid kezdés volt, addig Az utolsó Jediket mér bizonytalannak érezte.

Nem feltétlenül értett egyet a döntésekkel, amiket a filmben hozott Rian Johnson, amiről egyébiránt beszéltek is Mark Hamillel. Összességében tehát kimondhatjuk, hogy maguk a színészek sem voltak elégedettek, kár, hogy nem léptek közbe idejekorán, hogy esetlegesen jobb irányba tereljék a munkálatokat, és legalább egy-két megkérdőjelezhető momentumot kijavítsanak.
3 hozzászólás

zender

4 éve, 8 hónapja és 1 napja

Utólag panaszkodik mindenki, annak idején meg simán átment. Hagyjuk már.

válasz erre

betyár

4 éve, 8 hónapja és 1 napja

Sok jóra nem számítok.

válasz erre

Direktor

4 éve, 8 hónapja és 1 napja

Én azt nem értem, hogy ment át a stúdión, ezer emberen kb. Egy ilyen film nyilván nagyon szigorú ellenőrzések után mehet csak moziba.

válasz erre