Meg is érkezett a piac jelenlegi legbivalyabb mobilja az Asustól

2019. július 22.
3.8621
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az idei nyár most kezd igazán felpörögni, legalábbis tech szempontból, hiszen a Qualcomm bemutatta a Snapdragon 855 Plus lapkát, ami a piacon még nem jelent meg egészen eddig, ugyanis az Asus nem vacakolt, beledobta egy igazi gémer mobilba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Asus a ROG Phone II-vel pezsdíti fel az állóvizet és míg sokan nyaralnak, a tajvani gyártó egy igazán bitang, és vérbeli gémer mobilt dobott piacra, amiben a jelenlegi legerősebb, házon belül tuningolt Snapdragon lapka teszi a dolgát.

A külsejében is a ROG stílust képviselő okostelefon ezen kívül egy 6,59 colos FHD+ HDR kompatibilis AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amit ráadásul 120 Hz-ig skálázhatunk, a hab a tortán pedig az 1ms-es válaszidő.

A számítási teljesítmény valódi esszenciáját pedig a 12GB-nyi memória adja, így a Kyro 485-ös magokkal rendelkező 855 Plus a legerősebb a paicon.

Az amúgy is brutál akkumulátorral rendelkező - 6000mAh - Asus oksotelefonhoz elérhető még a TwinView Dock II is, ami extra 5000mAh-t a játékos számára, így a ROG II egy ízig vérig gémer eszköz lett, ám sajnos még néhány hónapot várnunk kell mire idehaza a boltok polcaira kerül.

Meg is érkezett a piac jelenlegi legbivalyabb mobilja az Asustól - 2. kép

4 hozzászólás

Direktor

1 éve, 20 napja

Komolyan mondom nekem ez a ROG teló az amire tényleg azt tudom mondani hogy gamer mobil.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 20 napja

Bitang. Már az első is nagyon durva volt, a millió cuccal mellé.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 20 napja

Ez nagyon durca lesz biztos!

válasz erre

DarkZer0

1 éve, 20 napja

Brutál, kíváncsi leszek az árára

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink