Még gyorsabb Model S érkezik a Tesla műhelyéből

2016. augusztus 24.
1.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Tesla kétség kívül megreformálta az autóipart és rákényszerítette a hosszú évek óta uralkodó óriásokat az innovációra és a környezetvédelem komolyan vételére, melyből néhány év múlva az átlagos emberek is profitálhatnak.

Egyelőre ezek az autók még elég drágák, de a Tesla árazásán a kezdetek óta látszik, hogy nem elérhetetlenek, ráadásul dolgoznak a megfizethetőbb Model 3-on, mely még több ember számára hozhatja el a Tesla-élményt. Az elit azonban továbbra is a Model S, melyből nemrég egy új verziót mutatott be Elon Musk, mely nem csak papíron sikerült jól, hiszen a részvények is nőttek a bejelentés után, vagyis sokan hasonlóan vélekednek.

A 134 500 dollárról induló Model S P100D egy 100 kWh teljesítményű akkumulátort hordoz magában, mely a híres "Ludicrous" módban a 0-100 km/h sebességet nagyjából 2,5 másodperc alatt éri el és egy töltéssel nagyjából 500 kilométert tud megtenni. A vállalat SUV-ja, a Model X is megkapta az új fejlesztést, ezer dollárral lesz drágább, mint az új Model S és "csak" 465 kilométert tud megtenni egy töltéssel.
4 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Eltohn írta:
Durvák ezek a verdák. Gondoltam hogy drágák amúgy de nem hogy ennyire. röhögő smiley
A kistesó nem ennyire drága. Máskor volt is arról cikk valahol, hogy azért nem fogy Kínában a Tesla, mert nem elég drága. röhögő smiley Kisember nem vesz, mert k.va drága, pénzeseknek meg túl olcsó státusszimbólumnak. Gondolom ezért is nyomják a komolyabb modelleket kifele.

válasz erre

Eltohn

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Durvák ezek a verdák. Gondoltam hogy drágák amúgy de nem hogy ennyire. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nem gyenge. Remélem mire autót veszek (kb 6-8 év röhögő smiley) addigra elég elterjedt lesz az elektromos autó ahhoz hogy normális ára legyen..

válasz erre

Gólem

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Atyaég, még így is negyven millió közelében van! meglepett smiley

válasz erre