Még ebben a hónapban elindulhat Kínában az iPhone XS és XS Max RED értékesítése

2019. február 15.
5.2911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Product RED iPhone-ok már az első felbukkanásuk óta nagy sikert aratnak az Apple rajongói közt, Ázsiában pedig különösen népszerűek a minél színesebb mobilok, így kész csoda, hogy az almás cég eddig várt az iPhone XS és XS Max ezen kiadásával.

Az tény, hogy tőlünk jóval keletebbre, elsősorban Kínában drasztikusan csökkent az iPhone értékesítési volumene, Cupertinoban azonban nem nagyon hisznek az árcédula vékonyabbra szabásának forgalomnövelő hatásában, így más eszközhöz folyamodtak.

Ez pedig a kínai Product RED iPhone XS és XS Max, amit a Macrumors információi szerint még ebben a hónapban piacra is dobhatnak a régióban, a cég pedig jelenleg ettől várja a megváltást.

Annak ellenére, hogy az információ szinte biztosra vehető, az Apple még nem erősítette meg az esetleges új üzleti döntését, így az árazást sem tudni, ennek ellenére picit elterelheti majd ez az MWC-ről a figyelmet, ami mindenképpen jót tehet a vállalat forgalmának.
3 hozzászólás

Harder

1 éve, 5 hónapja és 1 napja

Jól néznek ki ezek a RED cuccok, kát hogy nem fiús.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 5 hónapja és 1 napja

A piros az egyik "legkínaibb" szín, ami létezik, elég csak megnézni a kínai újévet, minden piros és arany, mert pozitív jelentéseket társítanak hozzá, szóval persze, hogy vinni fogják.

válasz erre

Levi87

1 éve, 5 hónapja és 1 napja

Itthon is lehetne, tuti vevő lennék.

válasz erre