Még bírósági ügy sem lesz az Uber önvezető autós gázolásából

2018. március 30.
4.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő gyorsasággal lezárult az Uber önvezető autója által okozott halálos baleset ügye, miután kiderült, hogy a vállalat peren kívül megegyezett a 49 éves áldozat családjával, akik így nem kívánnak pereskedni a cégóriással.

Cristina Perez Hesano, az arizonai Bellah Perez illetékes jogásza szerint az Uber képviselői felkeresték az elgázolt asszony családját, és sikerült megegyezniük férjével és lányával is, aminek köszönhetően nem várható jogi csatározás a két fél között.

Sajnos az egyezség részletei nem ismertek, ellenben biztosak lehetünk abban, hogy az Uber elképesztő összeget tett le a család elé, ha belementek abba, hogy nyilvános meghurcoltatás nélkül hátráljanak ki az ügyből, mely precedensértékű lett volna, így bizonyára a világ legjobb ügyvédei sorakoztak volna fel a család mellé, de ők nem kértek ebből a hercehurcából, inkább a könnyebb utat - és a biztos pénzt - választották.
2 hozzászólás

Eltohn

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nem látok benne semmi rosszat. Baleset volt, a nő volt idióta hogy lelépett az útra. Az hogy még pénzt is kaptak érte, csak egy olyan extra amire senki nem számíthat ha mondjuk az ő családtagját üti el egy autó.

válasz erre

techiii

6 éve, 7 hónapja

Ha az ő lelküknek így is jó akkor mindegy. Bár szerintem az uber nyert volna.

válasz erre