Még az Android operációs rendszer használatát is bukhatja a ZTE

2018. április 19.
3.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem kizárt, hogy a legutóbbi amerikai szankcióknak köszönhetően teljes egészében lehúzhatja a redőnyt a ZTE, miután ugyanis megszegték az amerikai embargót, a Fehér Ház egy hétéves tilalommal sújtotta őket, ami jelentősebb hatást gyakorolhat rájuk, mint eddig hittük.

A tilalom részeként ugyanis hét teljes évig a ZTE semmilyen amerikai gyártásból származó hardvert és szoftvert sem vehet igénybe, amivel kapcsolatban most olyan hírek láttak napvilágot, hogy a kínai gyártónak talán így most az Android operációs rendszertől is el kell búcsúznia.

Bár a konkrét részletek egyelőre nem ismertek, a Reuters egy közeli forrásra alapozva azonban arról írt, hogy a ZTE Corp. az embargó után azonnal felkereste az Alphabet Inc-t azzal kapcsolatban, hogy kiskaput találhassanak a minisztériumi rendeleten, azonban a tárgyalás egyelőre nem hozott eredményt.

Amennyiben pedig ez így marad, a ZTE elbukhatja az Amerikában gyártott Android operációs rendszer használatának jogait is, amivel konkrétan bezárhatják az üzletet, és jelentős változásokat idézhetnek elő a piacon is, hiszen csak a ZTE tavaly közel 50 millió Androidos okostelefont adott el világszerte, amivel a hetedik legnagyobbak voltak globális viszonylatban.
hétéves tilalommal sújtotta őket, ami jelentősebb hatást gyakorolhat rájuk, mint eddig hittük.'>
3 hozzászólás

Gólem

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Így jártak. Be kellett volna tartani a szabályokat.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Hát ezt beszopták. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Az nagyon durva basszus! meglepett smiley

válasz erre