Még a Samsung Galaxy S7 is jobb, mint az iPhone 8?

2017. október 20.
8.3641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő kijelentéssel élt a Consumer Reports csapata - ők a legnagyobb amerikai fogyasztóvédelmi szervezet -, akik hivatásos tesztelőik véleményére alapozva azt állítják, hogy az iPhone 8-at még egy régi Samsung telefon is képes maga mögé utasítani.

A szervezet közleményét a Yonhap News hírügynökség hozta nyilvánosságra, amiből kiderült, hogy a Consumer Reports a teljesítmény tekintetében úgy véli, hogy a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ a jelenlegi piac legerősebb okostelefonjai, de a dobogó harmadik helyére is a dél-koreai gyártó készülékét, a Galaxy S7-et tették fel.

Hogy hová tűnt az iPhone 8? Ezt és az iPhone 8 Plus-t a teljesítménytesztek alapján a negyedik és az ötödik helyre szorította a szervezet, ami elég komoly meglepetés, hiszen egy több mint egyéves okostelefonról állítják azt, hogy jobb lett, mint az Apple most debütált csúcsmodellje.

Mielőtt bárki elfogultsággal vádolná meg a szervezetet, hozzátennénk gyorsan, hogy ilyesmiről nem lehetett szó, hiszen ebben az esetben a Samsung Galaxy Note 8-at is előrébb sorolták volna, de teljesítménytesztjeik alapján az ebben lakozó szufla csak a hatodik helyre volt elegendő.
5 hozzászólás

DarkZer0

7 éve, 19 napja

Mindenki manipulál mindent. De egy átlag user nem teheti meg, hogy legyen x telefonja, csak azért, hogy leméregesse a teszteket...

válasz erre

TEchie

7 éve, 19 napja

Érdekes eredményre jutottak. Mennyi pénzt kaphattak érte? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 20 napja

Ahány kimutatás, annyi eredmény. Egy dolog érdekel: a kezemben, az igényeimhez mérten hogy működik a készülék.

válasz erre

Rosszaság

7 éve, 20 napja

Nem tudom ők mit mértek, és hogyan... mert az én méréseim alapján is (és minden netes teljesítményteszt alapján) közel 2x-ese az iphone 8 teljesítménye, mint az S8. Üzleti manipuláció szagot érzek.

válasz erre

technomancer

7 éve, 20 napja

Már megint egy értelmetlen, szintetikus teszt. Ezzel csak saját magát égeti le a Consumer Reports, mert egyértelműen a hozzánemértés sugárzik egy ilyen baromságból.

Nem nagy dolog a hardverek teljesítményét összehasonlítani egymással, ezt bármilyen hülye meg tudja tenni, de a hardver csak egy apró elem a teljesítményből.

válasz erre