Még a OnePlus-nál is olcsóbb csúcsmobilt dob piacra a Xiaomi

2019. február 18.
3.6321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Arról ma már beszámoltunk, hogy a Xiaomi két napja múlva debütáló Mi 9 névre keresztelt okostelefonja több mint elegendő sebességet tud felmutatni, most azonban nyilvánvalóvá vált, mennyit is kell majd fizetnünk, ha igényt tartanánk az újdonságra.

Még nem tisztázott, de úgy fest két verzió kerül első körben forgalomba, a normál Mi 9 illetve a Mi 9 Explorer Edition, ami több kameramodult illetve memóriát hoz majd magával, plusz a tavalyi variánshoz hasonlóan extrémebb burkolatot is kap.

No de térjünk rá az anyagiakra, ami a GSMArena információi szerint 3499 jüan lesz, ez pedig átszámolva 146 ezer forint. Ez azt jelenti, hogy még a népszerű OnePlusnál is olcsóbb lesz a végár még akkor is, ha idehaza vélhetően valahol 170 ezer körül lesz a reális cédula.

Az egyedibb Mi 9 Explorer Edition az extrák miatt értelemszerűen drágább lesz, úgy fest ott 5999 jüan, tehát 250 ezer könyékén lesz majd a startoló. A számok alapján pici drágulás azért várható a tavalyi modellekhez képest, ám még így is több mint korrektnek nevezhetjük a Xiaomi ajánlatát.
beszámoltunk, hogy a Xiaomi két napja múlva debütáló Mi 9 névre keresztelt okostelefonja több mint elegendő sebességet tud felmutatni, most azonban nyilvánvalóvá vált, mennyit is kell majd fizetnünk, ha igényt tartanánk az újdonságra.'>
3 hozzászólás

takysoft

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Egy Oneplus kb pont ugyanennyibe kerül. 549$ az alapverziós 6T, ami olyan 154 ezer körül van.
Hogy áfával együtt ez már 549 euro lesz, az EU probléma. (175 ezer körül)

(de áfa lesz a xiaomi-ra is)
Elég head-to-head harc lesz ez. Remélem ez lenyomja/alacsonyan tartja a majdan megjelenő Oneplus 7 árát is mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Még ennyiért is nagyon drága egy Xiaomi.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Durva hogy most már ez az olcsó. Annak idején 90 ezer környékén volt a legdrágább OnePlus.

válasz erre