Még a bakelitlemezt is lejátsza az új brit ötfontos bankjegy!

2016. október 13.
2.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy önmagában is igazán különleges bankjegyet dobtak piacra az Egyesült Királyságban, ahol szeptember 13-án került először forgalomba az új, papír helyett polimeralapú 5 fontos fizetőeszköz, amelynek számtalan előnye ismert.

Az egyik, hogy szinte lehetetlen hamisítani vagy eltépni, tökéletesen vízálló, nehezebben koszolódik, mint társai, és amennyiben nagyon unatkozunk, akár még megunt, régi bakelitlemezeinket is könnyedén lejátszhatjuk vele.

Utóbbi állítás nem valami eltúlzott kitaláció, a Telegraph jelentése szerint ugyanis a bankjegy megjelenése óta több olyan videó is elárasztotta a világhálót, amelyen az látható, hogy az új brit ötfontos lemezjátszótűként is megállja a helyét, hiszen sokan ósdi bakeliteket játszanak le vele.

Ha nem hinnéd el, íme egy videó, amelyen stílusosan az Abba örökzöld slágere, a Money, Money, Money csendül fel egy bankjegy segítségével.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez hatalmas! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Lool.
Amúgy ezek az átlátszó pénzek annyira játékpénz érzést keltenek. röhögő smiley Habár fontból nem volt ilyenem, de a román pénz is hasonló, ahhoz volt szerencsém.

válasz erre

zender

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley No komment.

válasz erre