Médiaszolgáltató nélkül fizethetünk elő az HBO GO-ra

2017. november 13.
8.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hosszú évek után végre örülhetünk, ugyanis médiaszolgáltató nélkül fizethetünk elő az HBO online platformjára, melyen jelenleg nagyjából 800 mozifilm, több mint 180 sorozat és 450 epizódnyi gyermekműsor található.

Ha eddig még nem fizettél elő az egyik legnagyobb magyar nyelvű online videószolgáltatóra, akkor most itt az idő, ugyanis mostantól havi 1990 forintos áron érhető el bárki számára mindenféle hűségidő és szolgáltató nélkül. Ennek köszönhetően akár elsők között nézhetsz meg sorozatokat vagy éppen premier filmeket még mielőtt azok műsorra kerülnének.

A saját gyártású sorozatok és dokumentumfilmek mellett az HBO GO hozzávetőleg 800 mozifilmet, több mint 180 sorozatot és azok teljes évadait, továbbá 450 epizódnyi gyerekműsort kínál az előfizetőknek. A közvetlen online előfizetésű videótár elérhető számítógépen, iOS és Android okostelefonon, tableten, Samsung Smart és Apple TV okostelevíziókon, PlayStation konzolon illetve Chromecast támogatással.

Minden új előfizető egy hónapig ingyen élvezheti az HBO GO szolgáltatásait, majd ezt követően havi 1990 forintot kell fizetni érte bankkártyán keresztül.
4 hozzászólás

VDemon

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

De szuper! Ennek nagyon örülök, teli van szinkronos filmekkel, nem úgy mint a Netflix.

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

El nem tudom képzelni mire vártak eddig. A legnagyobb ilyen jellegű szolgáltató, nem engedhették volna meg eddig sem a tétlenkedést maguknak. De mondjuk jobb későn mint soha, szokták mondani.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem volt mese, jönnek a VSOD szolgáltatások, nem engedhették meg hogy ők lineáris csatornákhoz kötnek egy ekkora szolgáltatást!

válasz erre

marco

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nagyon ideje volt már! Ezennel megszüntethetem a tv előfizetésem VÉGRE!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink