Mától itthon is éles a Galaxy Note 7 csereprogram

2016. szeptember 19.
1.9291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Röviddel ezelőtt sajtóközleményben tudatta a Samsung Magyarország, hogy a mai napon - szeptember 19-én - elndult Magyarosrszágon is a Note 7 csereprogram amelnek keretében a hibás készülékek helyett újat kapnak a vásárlók.

A szeptember 2-án leállított forgalmazás után ez a következő nagy lépés a rosszul működő akkumulátorral ellátott Galaxy készülékek magyar vásárlói számára.

Az ikon változtatása egyértelművé teszi a hiba azonosítását

Az ikon változtatása egyértelművé teszi a hiba azonosítását


A Note7 készülékcsere programmal párhuzamosan a Samsung új kiegészítő lépéseket is bevezet, ennek értelmében frissül az akkumulátor szoftvere, de ez - elméletileg - csak az előrendelői példányokat fogja érinteni. A frissített szofver a héten érkezik meg a készülékekre, és proaktívan 60 százalékban korlátozza az akkumulátor tölthetőségét, ezzel ösztönözve a mielőbbi cserét.

Az IMEI szám ellenőrzésével is megbizonyosodhat mindenki a készüléke biztonságáról

Az IMEI szám ellenőrzésével is megbizonyosodhat mindenki a készüléke biztonságáról


Emellett a felhasználói felület is frissítést kap, ha az akkumulátor ikon zölden világít, a felhasználó biztos lehet benne, hogy készüléke nem érintett a problémában. Mindemellett egy IMEI ellenőrzéssel is megvizsgálható hogy a készülék akkumulátora hibás gyártásból származik-e. A weboldal jelenleg még nem elérhető itthon.
1 hozzászólás

Kileah

8 éve, 2 hónapja és 24 napja

Engem nem érint, de példaértékű ahogy kezelik ezt a dolgot.

válasz erre