Masszív modernizálást kap a közelgő új KDE Plasma asztali környezet

2019. július 29.
8.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az open source világ egyik legnépszerűbb asztali környezete egyértelműen a KDE Plasma, aminek a legújabb verzióját lázasan kódolják a csapatnál, ám mindeközben nem feledkeztek meg a rajongókról, akiknek most szórtak egy kis morzsát.

Nate Graham szólalt meg a fejlesztés jelen stádiumában, ahol is elmondta, hogy a KDE Plasma 5.17-es verziója egy sokkal modernebb és letisztultabb dizájnt kap a mostaninál is, hogy az újonnan érkezők illetve a power felhasználók minden igényét ki tudják elégíteni.

Ehhez mérten a legtöbb változás eddig a beállítások menüpontot érintette, hogy számos újragondolt apró, finom részlet bújik meg. Ez mellett lehetőségünk már a háttérképek sorrendjének megváltoztatására diavetítés módban, valamint manuális szabályozhatóvá vált a Night Color opció, amivel a szemünket tudjuk kímélni.

És hogy mikor érkezik a stabil verzió? Nos, a csapat úgy ütemezte be a fejlesztést, hogy október 15-én már a megfelelő csomagtárolókban legyen a KDE Plasma 5.17, az eddigi események alapján pedig könnyen tartható is lesz a számukra.

Masszív modernizálást kap a közelgő új KDE Plasma asztali környezet - 2. kép


Masszív modernizálást kap a közelgő új KDE Plasma asztali környezet - 3. kép

3 hozzászólás

TEchie

5 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nagyon jól fest.

válasz erre

Porthos

5 éve, 1 hónapja és 17 napja

Mindig tetszett, de ezeken a képeken különösen igényes!

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 1 hónapja és 17 napja

Legszebb rendszer.

válasz erre