A Maru OS 0.3 is telepíthető a legújabb Magic-Device-Tool-lal

2016. november 10.
2.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Marius Quabeck frissítette az általa megálmodott Magic-Device-Tool eszközkészletet, amelynek segítségével különböző Linux alapú operációs rendszereket telepíthetünk mobil eszközeinkre.

A fejlesztő az elmúlt 2-3 hétben kicsit elvonult a nyilvánosság elől, hogy a november 18 és 20-a között megrendezésre kerülő UbuCon Europe 2016 konferenciára elkészülhessen a Magic-Device-Tool frissített verziójával. A GitHub-ról letölthető projekt megkapta a frissítő csomagot, amely a hibajavítások és a stabilitás növelés mellett egy új, választható tulajdonságot is kapott.

A Maru OS 0.3 is telepíthető a legújabb Magic-Device-Tool-lal - 2. kép

Mostantól ugyanis már nem csak Ubuntu Touch, Android, CyanogenMod, Sailfish OS és Phoenix OS kerülnek az általunk választott mobilra vagy éppen tabletre, hanem ettől a változattól elérhetővé vált a Maru OS 0.3-as kiadása is.. A nyílt forráskódú Android Marshmallow alapú Maru OS-nek köszönhetően útközben is elegendő egy hdmi kábel, és a telefonunkból máris a Debian alapú dektop-unk lesz.

Ami külön öröm, hogy ettől függetlenül még tudjuk Andoid applikációinkat is futtatni annak ellenére, hogy kilépünk a mobil telefon komfortzónájából.
1 hozzászólás

Harder

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

NEm rossz kis tool ez. USB-ről vajon megy? meglepett smiley

válasz erre