Marty McFly megirigyelné: novemberben jöhet a Nike önbefűzős cipője

2016. szeptember 21.
3.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Nike már az év elején bejelentette, hogy sikerült megalkotniuk a Vissza a jövőbe-sorozat második epizódjában látott önbefűzős cipőt, ami akkor még mindig annyira a távoli jövőnek tűnt, hogy nem is igazán hittük el, hogy hamarosan az utcán is viszontláthatjuk ezeket a csukákat.

Márpedig a Nike ma bejelentette, hogy hamarosan megindul a lábbelik sorozatgyártása, ezáltal a Nike HyperAdapt névre keresztelt cipő várhatóan november 28-tól már bárki számára megvásárolhatóvá válik - egyelőre még mindig ismeretlen árcédulával.

A Nike HyperAdapt egyébiránt egy rengeteg elektronikával és érzékelővel ellátott lábbeli lett, így felhúzva a cipő rögtön érzékelni fogja lábunk méreteit, az adatok alapján pedig a belső motorok annyira húzzák majd meg a speciális fűzőket, amennyire a nyomásérzékelők engedélyezik nekik.

A cipő elektronikája természetesen akkumulátorhoz kötődik majd, de aggodalomra semmi ok, egyetlen töltéssel akár két hétig is tökéletesen működik a szerkezet. Most már csak a dizájnnal kellene kezdeniük valamit az alkotóknak!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez még sokkal jobb is lett mint a Marty cipője!

válasz erre

VDemon

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez nagyon menő lett!

válasz erre

Porthos

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Oké kell.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink