Martin Scorsese western filmet forgat Robert De Niróval és Leonardo DiCaprióval

2020. február 18.
6.6251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt már egy ideje tudjuk, hogy Martin Scorsese gőzerővel dolgozik következő rendezésén, a Killers of the Flower Moonon, amiben Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is főszereplőként fog tetszelegni.

Most azonban friss információk érkeztek, ráadásul egyenesen Scorsese-től, miszerint ők maguk a készítési fázis során westernként állapították meg a filmet, hiszen 1921-22 Oklahomájában járunk, ahol még jelen vannak a cowboyok, ugyanakkor az első autók és lovak egyaránt megférnek egymás mellett.

Főszerepben az Osage indián törzs lesz, akik kaptak a fehér emberektől egy borzasztóan rossz minőségű területet, viszont örültek neki, mert úgy voltak vele, hogy úgy sem akarják majd soha visszakapni, ám végül a fehér ember olajat talált ezen a területen, és szépen lassan elüldözték az indiánokat. Konkrétan egy idő után már nagyobb valószínűsége volt annak, hogy lecsuknak egy kutya megöléséért, mint egy indián életének kioltásáért.

Most tavasszal kezdődik a tervek szerint a forgatás, és bár megjelenési dátum nincs, azért készülődhetünk egy 2021-es premierre.
4 hozzászólás

techiii

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

Csak ne legyen három órás a film!

válasz erre

Levi87

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

Hoppá! meglepett smiley Kíváncsian várom a fejleményeket!

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

Imádom a westernt és manapság nagyon ritka. Örülök neki!

válasz erre

Porthos

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

Yesssssssssss!!! mosolygó smiley

válasz erre