Mark Zuckerberget kritizálta egy művész, azonnal kitiltották a Facebookról

2017. augusztus 16.
3.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyértelmű üzenetet küldtek a Facebook moderátorai azoknak, akik a jövőben Mark Zuckerberget szeretnék kritizálni, az egyoldalú, mondhatni diktatórikus cenzúra ugyanis nem viseli el, ha a vezérről rosszat hallanak vagy olvasnak.

Történt ugyanis, hogy egy magát csak Sabo néven emlegető amerikai utcai művész - aki rendszeresen liberális hírességeket igyekszik figurázni - nekiment Zuckerbergnek, miután olyan pletykák láttak napvilágot a Facebook vezéréről, hogy 2020-ban indulna az Amerikai Egyesült Államok elnöki székéért.

Ez az esemény indította meg a művészt, aki megalkotott egy "Fuck Zuck 2020" feliratú plakátot, amivel nemcsak egész Kaliforniát kívánta elárasztani - ez részben sikerült -, hanem a Facebookot is, azonban ámokfutása a virtuális világban rövid életűnek bizonyult, mert a moderátorok kitiltották a közösségi oldalról.

Mark Zuckerberget kritizálta egy művész, azonnal kitiltották a Facebookról - 2. kép

Az indok? Nyilván Zuckerberg érintettsége, de a hivatalos körítés az volt, hogy a plakáton megtalálható vulgáris nemzetközi jelkép gyűlöletbeszédként értelmezhető, mire Sabo úgy reagált a Twitteren, hogy ez nagyjából olyan, mintha a telefonszolgáltató deadktiválná a telefonunkat csak azért, mert nem ért egyet a politikai nézeteinkkel.
6 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Korrekt. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

A Facebook nem tudja kezelni a közösséget és igazándiból nem is találja a helyét, elvesztette a cég az önkontrollt. Nem sok idő van nekik hátra, pár év és kalapkabát.

válasz erre

Huginn

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Ez mindkét fél részéről igencsak gáz. A "művész" egy tahó, cukikánk meg kissé hiperszenzi röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Ha nem is értek egyet azzal ahogy nekiment Zuckerbergnek, az hogy bannolják érte nagyon gáz. Egy közösségi oldalon engedtessék már meg a vélemény kinyilvánítása mert hisz nyitott közösségi oldal.

Az emberek töltik meg tartalommal, ők adnak neki életet, ha ezt csak egyféleképpen lehet akkor az nem közösségi oldal hanem népbutító cirkusz.

válasz erre

techiii

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Azért valamilyen szinten érthető hogy tiltották bár én csak a képeket bannoltam volna.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Micsoda mély politikai gondolat az, hogy f.ck. röhögő smiley Néztem külföldi kommenteket, az összes egyetértő zsidózik egyet mellé, ami szintén nagyon mély gondolat. röhögő smiley Mellesleg még mindig nem indult és 2020 kissé messze van. Ez jelenleg még csak nem is minősül politikai nézetnek. A "művész" elkapkodta, meg Zuckerberg ennek ellenére, ha akar, akkor úgyis elindul. Más kérdés, hogy alkalmatlan elnöknek, bár nem mintha ronthatna a helyzeten.

válasz erre