Mark Zuckerberg nagyon csalódott a SpaceX űrrakétájának felrobbanása miatt

2016. szeptember 02.
1.5721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Saját Facebook oldalán számolt be követőinek Mark Zuckerbeg, a Facebook vezére arról, hogy mennyire nagyot csalódott a SpaceX űrrakétája, avagy a Falcon 9-es felrobbanása miatt, amihez neki közvetlen kötődése volt.

Már természetesen nem a robbanáshoz, hanem a rakétához, amivel pár másodperc alatt 95 millió dollárja úszott el, hiszen a kérdéses rakéta szállította volna a Facebook műholdját, amivel az volt a cél, hogy a világ egy jelentős részét elláthassák internettel, méghozzá olyan helyeken is, ahol a technológia kiépítése nem adott.

Amint Zuckerberg kiemelte, aggodalomra semmi ok, hiszen a háttérben több olyan technológiát is kifejlesztettek, amelyek képesek arra, hogy összekössék az embereket - kiemelve ezzel az Aquila internetszóró repülő drónt -, és most mindent arra tesznek fel, hogy földi körülmények között biztosítsák azokat a lehetőségeket, amiket a műholdtól vártak.

Mint ismert, a SpaceX rakétáját a hétvégén lőtték volna fel a világűrbe a Kennedy űrállomásról, azonban amint azt az alábbiakban is láthatjátok, a kilövési kísérlet nagyon csúnyán meghiúsult.

3 hozzászólás

CharlieFirpo

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Basszus! meglepett smiley Ez nagyon kemény, a műhold és a felhők fölött keringő eszközök között komoly különbség van, biztos nem fogják tudni ugyanazt a szolgáltatást nyújtani...

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Azért ez eléggé keresztbe vágta a FB terveit. szomorú smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez durván néz ki! meglepett smiley Mi lehetett vajon a gond?

válasz erre