Mark Zuckerberg felveszi a kesztyűt a bosszúpornó ellen

2017. április 06.
3.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mark Zuckerberg tegnap este, egy külön Facebook bejegyzésben jelentette be a nagyvilágnak, hogy közösségi oldala egyik aktuális újdonsága nem más, minthogy felvegyék a kesztyűt a sokak életét megkeserítő bosszúpornó ellen, amihez még mesterséges intelligenciájukat is bevetik.

Mark elmondta, hogy a revenge porn, avagy a bosszúpornó nem más, mint amikor valaki a másik fél tudta nélkül tesz közzé egy róla készült házi pornófelvételt csak azért, hogy lejárassa, esetleg megzsarolja ezzel, ami miatt nemcsak az érintettek, hanem a Facebook is megütheti a bokáját, sőt nem egyszer fel is jelentették már az oldalt emiatt.

Zuckerberg bejelentése szerint azonban ennek a jövőben vége, mert amennyiben egy bosszúpornóról kapnak jelentést a jövőben, akkor abban a pillanatban elindítják erre szakosított képfelismerő szoftvereiket és mesterséges intelligenciájukat, hogy ellehetetlenítsék a kép vagy a videó továbbosztását a hozzájuk kapcsolódó platformokon, így a Facebookon és az Instagramon is.

4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Korhatáros dolgokat még csak-csak, de honnan a fenéből tudnák, hogy az "revenge porn", nem szokás nagybetűkkel ráírni, hogy egy szoftver felismerhesse. Inkább a pornót szűrik le a faceről és néha ráhibázik a szoftverük.

válasz erre

Harder

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Sok sikert!

válasz erre

techiii

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Csak a vicces képeket ne tiltsák le. Meg a félmeztelen modellcsajok képeit

válasz erre

kpal

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Na ez jó ötlet elég sok elvetemült ember van .

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink