Mark Zuckerberg annyira izzadós, hogy sokszor az alkalmazottak szárítják a hónalját

2020. február 20.
6.1011
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő részletek derültek ki Mark Zuckerbergről, valamint a Facebook sötét kis titkairól abból a Facebook: The Inside Story című könyvből, melyet Steven Levy, a Wired újságírója jegyzett le, gyakran nemcsak tényekre, hanem pletykákra és legendákra hivatkozva.

Ebből a műből idézett a megjelenés előtt egy érdekességet a Business Insider csapata, így megtudtuk, hogy Mark Zuckerberg annyira izzadós természet, hogy gyakran saját kommunikációs csapatának alkalmazottjait kéri fel arra, hogy egy hajszárító segítségével szárogassák az ingét, nehogy az izzadtság az élő prezentáció vagy fellépés során láthatóvá váljon.

A fenti értesülésre már reagált is a közösségi oldal szóvivőjeként ismert Liz Bourgeois, aki egészen személyes és humoros hangnemben közölte, hogy szerinte ez nem pontosan így történt, és a csapatot aligha utasították volna ilyesmire a munkatársakat, de abban azért biztos, hogy az emberek többsége azonosulni tud Zuckerberg problémájával.
4 hozzászólás

silvanus

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Inkább orvost látogasson meg, és egy kis életmód változást iktasson be, lehet az étkezési szokásait kell megváltoztatnia.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Na neeeeee!!!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ha van olyan lúzer amelyik fujogatja, hát istenem.

válasz erre

betyár

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jesszusom...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink