Máris megkezdődött a hidegháború az űrben? Rejtélyes műholdat lőttek fel az oroszok!

2018. december 10.
6.5781
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a jövő háborúi már nem a Földön és nem földi területekért zajlanak majd, hanem odafent a távoli űrben, a hidegháborús helyzet alapjait a nagyhatalmak pedig már le is tették.

Erre utal többek között, hogy a beszámolók szerint még november 30-án egy olyan regisztrálatlan műholdat küldött fel a világűrbe Oroszország, amiről egyelőre senkinek sincsenek pontos és konkrét részletei, sőt mi több, még maguk az oroszok sem hajlandóak konkrét részleteket közölni róla.

Ami hivatalos, hogy az oroszok az említett időpontban a Plesetsk Űrrepülőtérről egy Rokot rakétát lőttek fel a világűrbe, melyen papíron három objektum utazott, azonban az amerikai NORAD (Észak-amerikai légvédelmi parancsnokság) öt objektumot érzékelt, melyek közül az egyik a rakéta második fokozata lehetett, a másik azonban egy regisztrálatlan és bejelentetlen műhold.

Az oroszok egyelőre nem kommentálták a felmerült híreket, ugyanakkor nem ez lenne az első eset, hogy az ország rejtélyes eredetű eszközt küld fel a világűrbe.
2 hozzászólás

Hentes

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Majd hazudnak valamit.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az komoly. Titkos küldetés.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink