Máris elérhető a OnePlus 5 kernel kódja

2017. június 21.
3.0071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A tegnapi napon jelentették be a OnePlus idei zászlóshajóját a OnePlus 5-öt, ami rendkívül impresszív lett, erről mi is beszámoltunk, a mai napon pedig már a kernel forrást is elérhetővé tette a gyártó, ezzel is jelezve, hogy hasonló üzletpolitikát folytatnak mint a megelőző években.

Mi is ez pontosan? Minden egyes modell esetén szeretnék a lehető leghamarabb elérhetővé tenni a forrásokat annak érdekében, hogy a közösségi fejlesztés is megkezdődhessék, hiszen a majdnem stock Android élményt kínáló OxygenOS nem elégíti ki mindenki igényét, emiatt pedig amennyire csak lehet szeretnék támogatni a custom ROM-ok létrejöttét.

A cél, hogy minél többen használják a rendkívül kedvező ár értékkel rendelkező terméküket, hiszen az alap koncepció, hogy az Android Nougat top tulajdonságai köré épült szoftver minimalistának tekinthető, de sokan vannak, akik több funkcionalitást várnának a mobiljuktól, ezt pedig az egyedi ROM-okkal tudják elérni.

Ezzel párhuzamosan pedig máris megindult a lejárató kampány, mivel az X DA-n terjed egy pletyka, mely szerint a OnePlus csalt a Geekbench 4, AnTuTu, Androbench, Vellamo és GFXBench teszteken a OnePlus 5 esetében. Még ha ez igaz is, nem ők az első, sem az utolsók akik megpróbálják manipulálni a szintetikus teszteket, így ha maradunk a normál felhasználásnál, akkor is láthatjuk, hogy egy remek eszközt sikerült letenni az asztalra.
2 hozzászólás

Harder

3 éve, 2 hónapja és 4 napja

Én mindig azt hittem hogy teljesen tiszta androidot tesznek a telefonjaikra!

válasz erre

Porthos

3 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ez a csalás dolog annyira felesleges. Már rég nem a gigahertzekről szólnak a telefonok...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink