Március 28-án kerül megrendezésre a budapesti BSides kiberbiztonsági konferencia

2019. március 15.
4.0761
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A nemzetközi elismerésnek örvendő BSides kiberbiztonsági konferencia harmadjára is megrendezésre kerül kis hazánkban, ahová 21 előadó érkezik 9 különböző országból, és természetesen izgalmas témákból most sem lesz hiány.

Összesen 14 előadás és 5 workshop várja a látogatókat az egész napos rendezvényen, a magyar IT-szakemberek mellett jönnek még előadók Luxemburgból, Bulgáriából, Franciaországból, Kazahsztánból, Irakból, Ausztriából, Oroszországból és Németországból, de képviselteti magát a szegedi és a budapesti Hackerspace csapata is.

Az esemény március 28-án esedékes, jegyeket pedig ITT tudtok vásárolni, de jó hírünk van azok számára, akik még nem töltötték be 18. életévüket, merthogy ők egy személyigazolvány felmutatásával ingyen és bérmentve bemehetnek a rendezvényre. A helyszín a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont.

Többek között szó lesz a közösségi hálózatokról, az álhírekről, hogyan lehet pénzt keresni szoftverhibák feltárásával, hogyan lehet Androidos alkalmazásokat elemezni kártékony elemek után kutatva, de ha esetleg más is érdekelne az előadások mellett, akkor a konferenciaterem melletti expo térre mindenképp látogass ki, ahol különféle kiállítók által lehet majd esettanulmányokat meglesni.
4 hozzászólás

Vidoros

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez tetszik.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez egy jó rendezvény. Az előzőre nem jutottam el, erre szeretnék.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem túl ismert nevek, de legalább olcsó. Nem hagyom ki.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

De jó a kiskorúaknak!

válasz erre