Már semmi sem állhat Donald Trump űrhadseregének útjába, az első feladatokat is kiosztották

2019. február 21.
3.3271
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Minden szükséges rendelkezést elintéztek az Egyesült Államok honatyái annak érdekében, hogy felállhasson az USA berkein belül a világ első űrhadserege, amihez Donald Trump a minap aláírta az utolsó szükséges direktívát is.

Ennek megfelelően zöld utat kapott az űrhadsereg, amiről megtudtuk, hogy azért van szüksége rá az Egyesült Államoknak, mert vélt vagy valós ellenségei is ott vannak már az űrben, ezért az amerikai hadseregnek szüksége volt egy hadosztályra, ami védekezésre és támadásra egyaránt bevethető lehet.

Első körben, illetve békeidőben az űrhadsereg azonban egészen más tisztséget töltene be, a hírek szerint ugyanis a végleges rendelet értelmében a legelső feladat az lesz, hogy megvédjék az amerikai űreszközöket, amihez ellenállóbb műholdak és egyebek - bizonyára fegyverek - kiépítését kell kezdeményezniük olyan új technológiák felhasználásával, melyek jelenleg még szinte elképzelhetetlenek.

További pozitívum, hogy az űrhadsereg másik feladata lesz az elkövetkezendő években az is, hogy megoldást találjanak a tömérdek mennyiségű űrszemét problémájára, melyek szintén komoly károkat okozhatnak a felküldött űreszközökben.
6 hozzászólás

login_password

5 hónapja, 5 napja

Lassan ki kellene lőni őt az űrbe.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 5 napja

Építsenek űrfalat is, sose tudhatod hol próbálkoznak a mexikóiak legközelebb.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 6 napja

Az elején jókat röhögtünk rajta és tessék, tényleg megcsinálta.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 6 napja

Szedik majd a szemetet, az szép meló!

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 6 napja

Kinyír ez a pali!

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 6 napja

Egyszerűen beteg ez az ember.

válasz erre