Már nem is autónak néz ki belülről az új Tesla 3 modell

2017. július 31.
6.1551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár egy ideje már gyártásban vannak a legújabb Tesla 3 modellek, az autó külsején kívül eddig még semmit sem láthattunk a kérdéses közlekedési eszköz belsejéről, amelyről azonban az alkotók most elérhetővé tettek pár képet, melyeken a műszerfalat tekinthetjük meg.

Egészen pontosan inkább annak a hiányát, hiszen a Tesla 3 modell belülről már mindennek tűnik, csak éppen autónak nem, hiszen a kormánykerék és a pedálok mellett már semmi sem kapott külön kapcsolót, hanem mindent egy központi számítógépben vegyítettek össze, aminek megjelenítéséről egy hatalmas érintőképernyő gondoskodik.

Az autó belsejét egyébiránt a maximális minimalizmus jellemzi, ami első blikkre egészen gusztustalan még annak ellenére is, hogy a Tesla megpróbálta némi faberakással feldobni a sivárságot, ami ebben a formában inkább kellemetlen hatást kelt az emberben.


5 hozzászólás

marco

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Épp olvasgattam teszteket róla hétvégén, és ha eddig tetszett is, ezzel a modellel nagyon messze kerültek az igényeimtől. Ez az autó kegyetlen ronda belül, egyszerűen ****ul érezném magam benne. Pedig nem szálltak el az árral, a legdrágább verzió is 15 millió alatt van - ami ahhoz képest hogy egy Tesláról beszélünk, határozottan jó ár.

De elképesztően rusnya. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Határozottan ronda. wtf smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ez a legfinomabb kifejezéssel élve is érdekes....

válasz erre

Huginn

7 éve, 2 hónapja és 25 napja

Egy kisebb állapotjelző kijelző nagyon is kellett volna a vezető elé...

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 2 hónapja és 25 napja

Átestek a ló túlsó oldalára szvsz.

válasz erre