Már most több mint 30 pert kapott a nyakába az Apple a lassított iPhone-ok miatt

2018. január 15.
1.6011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A ZDNet jelentése szerint csak a hozzájuk eljutott információk alapján már most 32 csoportos pert akasztottak az Apple nyakába, amiért kiderült, hogy a gyártó szándékosan lassítja iPhone készülékeit.

A bejelentés értelemszerűen hatalmas felháborodást keltett az emberek között, akik a bocsánatkérés és az akkumulátor csereprogram ellenére is tömegesen perlik az Apple-t, így a 32 csoportos per közül az egyiket az a Hagens Berman ügyvédi iroda indította, mely korábban egyszer már megnyert egy ilyen pert az Apple-lel szemben, amikor 450 millió dollárt csikart ki belőlük az akkori iBookStore-botrány miatt, aminek részeként az Apple könyvkiadókkal szövetkezett azért, hogy áron felül adhassa a könyveket az online boltból.

Egyelőre természetesen megtippelni sem lehetne, hogy világszerte hány egyéni és csoportos per indult már el az Apple ellen, de a jelentősebb visszhangot általában utóbbiak generálják, így csak a 32 amerikai ügy között bizonyára lesz néhány, amiről hallani fogunk még.
3 hozzászólás

technomancer

6 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nem értik meg, hogy ez a lassítás mire és hogyan vonatkozik. Éppen ezért nem is érdemes ezzel perelni.

válasz erre

TEchie

6 éve, 8 hónapja és 25 napja

Meg kell oldaniuk hogy beraknak egy kapcsolót az üzemmódváltásra. Máshogy ezt nem fogják megúszni.

válasz erre

techiii

6 éve, 8 hónapja és 25 napja

Ezt most nagyon szívják. Pedig szerintem nem akkora probléma a dolog. Nyilván nem volt túl szép tőlük, de ez azért már túlzás.

válasz erre